The Recreational Space

Spit Renewal | Place Design Group | IMAGES BY NIKOLAS STRUGAR, RAVENS AT ODDS

Spit Renewal, Main Beach

Place Logo Mono

  • Created for the community, by the community to revitalise one of the Gold Coast’s much loved destinations, The Spit
  • Redeveloped to improve amenities and enhance the overall public experience
  • Retain elements the community already love and enrich them to create more options for connectivity
  • Design inclusivity at all levels, by incorporating platforms for rest and gazing for those who may not be able to step out on the sand
Acknowledgement of Country
In the spirit of reconciliation Gold Coast Open House acknowledges the Traditional Custodians of country throughout Australia and their connections to land, sea and community. We pay our respect to their Elders past and present and extend that respect to all Aboriginal and Torres Strait Islander peoples today.
©2021 Gold Coast Open House All Rights Reserved

Share This

Select your desired option below to share a direct link to this page

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on pinterest
Share on email